Harplessen

Muziek maken is heel erg leuk!!!

Loes heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het lesgeven voor zowel kinderen als volwassenen. Ze geeft zowel individuele lessen als groepslessen. Op het Conservatorium heeft ze o.a. haar diploma voor Docerend Musicus behaald.
Ze is momenteel verbonden aan het Kunstencentrum Venlo (www.kunstencentrumvenlo.nl) en geeft ook lessen in de omgeving van Venrayen Venlo.


Voor wie?

De harplessen zijn voor iedereen vanaf 6 jaar tot 80 jaar. Je bent nooit te oud om het te leren.
Je hoeft van te voren geen kennis te hebben van het lesen van noten, muziek of de harp. Alles wordt je tijdens de lessen geleerd.


De lessen.

De harplessen vinden altijd plaats in een ontspannen een gezellige sfeer. De persoonlijke voorkeur en kwaliteiten van iedere leerling staat centraal.
De lessen duren minimaal 30 minuten.


Gratis Proefles!!

Iedereen kan het leren om harp te spelen. Maar het is altijd een goed idee om een afspraak te maken voor een proefles. In deze les kan je dan zelf achter de harp zitten en ervaren hoe het is om na deze les al een liedje te kunnen spelen!


Harp kopen of huren.

In het begin kan er altijd een harp gehuurd worden. Dit kan via mij of via een collega, die een harp beschikbaar heeft.


Meer weten?

Voor verdere informatie over harplessen en/of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende proefles kunt u contact opnemen:

Loes van Dijk
06 34 11 43 06
vandijk_loes@hotmail.com